Вантажівки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на виробництво Заводу спецтехніки «Техкомплект» надійшов у роботу вантажопасажирський мікроавтобус Renault Master із суцільнометалевим фургоном.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у мережі з’явилися фотографії переданих Японією позашляховиків Mitsubishi Type 73(2) у складі Сил оборони.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, заклади первинної медико-санітарної допомоги двадцяти областей отримали 75 електрокарів, закуплених МОЗ у межах спільного зі Світовим банком…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, конструктори компанії «Пожмашина» створили піротехнічний автомобіль легкого типу (ПМ-Л) згідно з вимогами ДСНС України.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вчора Україна отримала 40 автомобілів швидкої допомоги від Корейського Червоного Хреста.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автогідропідйомник гідравлічний COMET 19 | 2 | 14 HQ з телескопічною стрілою і максимальною робочою висотою 18…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, перший Volvo FL з оновленим дизайном та новими функціями активної безпеки вже прибув до України.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, електромобіль Tata Ace EV 1000 може перевозити до тонни вантажів і розвивати швидкість 60 км/год.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вантажний Mercedes L Series виготовляли з 1959 року в семи країнах світу.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нова партія з двох тягачів Volvo FH у комплектації I-Save відвантажена транспортній компанії у Волинській області.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на цьогорічній виставці RETTmobil компанія Mercedes-Benz Special Trucks представить позашляховий пожежний автомобіль Unimog.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, комерційний електротранспорт Nextem почав продаватися в Україні – мова про дві моделі міських вантажівок.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Daimler Truck вперше вирішив об’єднати в одній машині дві передові технології – нульові шкідливі викиди та автономне…

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: